Jednota Západu 

Foto: Mick Wallace a Clare Dalyová (Europoslanci)

Problém jednoty západu je, že samozvaný leader USA vydírá kohokoliv, kdo nepodporuje jeho názor, nebo nehodlá sdílet jeho hodnoty a vlastně tímto deklaruje svoji vlastní Demokracii. Ten současný tlak na Rusko je extrémní ukázkou toho, co tu probíhá už podstatně déle.

Většina mediálních domů v EU je nějakým způsobem kompromitovaná Americkým kapitálem a to samé se týká i našich politických špiček. Nutno říct, že tím, že USA investuje do prosazování svých hodnot v rámci EU a vůbec se tímto netají, je podle mě jen snaha legalizovat korupci pomocí peněz a tvrdit, že to je v pořádku, když to dělá otevřeně. Bohužel, tato strategie se už se dlouhodobě projevuje i v hodnotovém žebříčku EU.

Ta se naučila tu strategii vydírání místo dialogu a tvrdého prosazování pokřivených hodnot a tak by bylo dobré si připomenout odchod Anglie z EU a poslední slova před odchodem Nigela Farage.


Většina s jeho slovy by souhlasila, jen se jim nelíbilo řešení Anglie. Všichni vykřikovali, že to je signál, že by se měla EU reformovat. Akorát si nejsem jist, že se toto zrcadlo vůbec uplatnilo a že se Evropa nějak poučila.

Pouze se to přesunulo o stupínek níže, už k národním politikům, kteří podporují tuto pokřivenou EU a na silu vnucují tyto hodnoty svým občanům. Většina zatím ani nechce otevřít oči a podívat se dál než za svůj práh a tak ideologicky se tváří, že vše je v pořádku, jako by nikomu nedocházelo, že to postihne jednou všechny.

Novodobá podoba Demokracie už dávno ztratila svůj obsah a tak se všichni navzájem drží pod krkem a zbytek slepých na konci ještě věří, že svět je úžasný, protože to vydírání a ty „drobné chybky“ na demokracii, včetně vyhrožování, uplácení, lhaní a cenzury je přece přirozená reakce na „Agresi Ruska“ a vůbec si nepřipouští, jak hluboce jsme klesli, protože za to kdo jsme my, přece může Putin, a jak zmizí, tak se vše v dobro obrátí.

Těší mě, že Indie drží pozice a že převážná část světa na tu pokřivenost západu kašle, bohužel mám drobný problém, protože i já sám jsem součástí západu a toto vše se mě dotýká více, než si je ochotna ta zdánlivě „kolektivní většina“ připustit, jako by opomněli, že ten západ je pouze 20% populace světa a ještě není tak jednotný jak si myslí a to proto, že alternativní názor je dávno potlačený.

Pokus USA o přerušení indicko-ruských vazeb opět selhal

Smutným faktem je to, že to jsou zbytky těch, co mají ještě odvahu říct pravdu nahlas a varovat ty ostatní, že vyprázdnění těch hodnot o kterých jsme snily, se prohlubuje a už je poslední šance říct dost, protože pak už by nemusel mít nikdo za náš názor, prostor mluvit.


Je už pouze tragédií, že lekci z demokracie nám dávají strany jako KSČ, které se ze svých chyb snaží poučit, či nedemokratická Čína a přitom nikoho nenapadne, že nám pouze nastavují zrcadlo našich hodnot. Je to pouze tragédií, že nám vůbec nedochází, jak hluboce jsme klesli a snaží se nám říct, že se nám povedlo, klesnou na jejich úroveň a leckdy i hlouběji, a tak jsme pozbyli morální právo je hodnotit.

O tolik tragičtější je, že informace z Evropského parlamentu by jeden musel lovit na Čínských mediích, jako je vystoupení Clare Daly.

Evropští zákonodárci varují před ruskými sankcemi,
NATO vyzbrojuje Ukrajinu

Které celé autenticky můžete vidět tady a zamyslet se nad tím, jestli to co říká je taková hloupost, protože mi to připadá jako poslední špetky rozumu sdělované těm, kteří to nechtějí slyšet a tak se zoufale snaží z posledních sil ještě něco změnit.



a neb: „USA a NATO jsou připraveny bojovat s Ruskem do posledního Ukrajince“

Poradce exkancléřky Merkelové:
Dodávky zbraní Ukrajině jsou cestou
ke třetí světové válce


  |  trvalý odkaz  |  $star_image$star_image$star_image$star_image$star_image ( 3.1 / 150 )

<<První <Zpět | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | Další> Poslední>>